Feyyaz Mercan İlkokulu

Vizyon: Eğitim Teknolojileri ile donatılmış öğrencilerin yeteneklerini iyi kullanabilen.öğrenmeyi temel gereksinim sayan bireyler yetiştiren kurum olsun. BÖYLECE OKULUMUZ; Mükemmellik anlayışı içerisinde sürekli gelişimi ve değişimi benimseyerek hizmetin yürütüldüğü çevrenin bilim ve kültür merkezi olsun.

Misyon: ÇALIŞMAYI VE ÖĞRETMEYİ AMAÇ EDİNEN DAİMA YILMADAN VE YORULMADAN ÇALIŞMIŞ OLMANIN VERMİŞ OLDUĞU ENERJİYİ GELECEĞİN GENÇ BEYİNLERİNE AKTARMAYI HEDEF EDİNMİŞ BİREYLERİZ.

Başarılar: RESİM İL BİRİNCİLİĞİ (ÇOCUK HAKLARI ) FUTBOL ERKEKLER İLÇE 1.LİĞİ VOLEYBOL KIZLAR İLÇE 2.LİĞİ FUTBOL MİNİK ERKEKLER İLÇE 3.LÜĞÜ

Saatler: 09.00 - 14.45
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://feyyazmercan.meb.k12.tr

Adres - Yediağaç Mah. Çiftlik Cad. No52 Hacılar / KAYSERİ

Öğretim Şekli :Tekli

Yerleşim Yeri - ŞEHİR MERKEZİNE 13 KM UZAKLIKTA ERCİYES DAĞININ ETEKLERİNDE KARASAL İKLİMİN ETKİLİ OLDUĞU SANAYİSİ VE EĞİTİME YAPILAN YATIRIMLARIYLA ÖNCÜ BİR İLÇE

Adres - Yediağaç Mah. Çiftlik Cad. No52 Hacılar / KAYSERİ

Ulaşım 15 DK ARALIKLA BELEDİYE OTOBÜSLERİ